Wie ben ik

Wat leuk dat jij op mijn website terecht bent gekomen!

Iets over mij.
Ik ben Hermien Roeloffzen en woon samen met mijn partner Ruud. Samen zijn we ouders van 2 volwassen kinderen en met een kleinzoon op komst.

Mijn website heet Ohmien, waarmee ik mijn eigen naam, en daarmee mijzelf, heb neergezet.

Ik kom uit een gezin van 7 kinderen, waarin we meestal op onszelf waren aangewezen. Daardoor heb ik mijn eigen pad mogen zoeken en vinden, met vallen en opstaan.

Hermien

Ik ben een gecertificeerd SoulCollage® facilitator. Ik geef workshops SoulCollage® in mijn eigen praktijk en als trainer in het Familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

In 2018 heb ik een workshop SoulCollage® kaarten maken (mijn zielenkaarten) gevolgd en ben ik zo enthousiast geworden, dat ik de keuze heb gemaakt hiermee verder te gaan. Ik wilde mijzelf blijven ontwikkelen en via dit creatieve proces de verborgen antwoorden in mijzelf vinden.

In 2019 heb ik daarom een retreat voor SoulCollage® gevolgd, waarbij ik een week lang intern met cursisten van over de hele wereld kaarten heb gemaakt en gelezen op de specifieke SoulCollage® wijze. Met de door mij gemaakte kaarten heb ik readingen gedaan en de wonderen zien gebeuren en mogen ervaren bij mijzelf en bij de andere cursisten.

Tijdens deze retreat heb ik zoveel inzicht gekregen in mijn eigen innerlijke processen, dat ik heb besloten zelf de opleiding tot facilitator te volgen. Ik kan dan officieel datgene wat ik heb geleerd en waar ik zo enthousiast over ben, doorgeven aan anderen via het geven van workshops. De kaart voor mijn praktijk is dan ook ‘het enthousiaste kind’.

SoulCollage® heeft mij geleerd wat mijn beweegredenen zijn, mijn uitvluchten, mijn beren op mijn pad en heeft mij kennis laten maken met mijn innerlijke criticus. Ik heb ontdekt wat mijn belemmeringen en overtuigingen zijn, of wie mij zou kunnen helpen bij een probleem of een vraag die ik heb en weet je?…. wat een cadeau heb ik mijzelf gegeven en daarmee iedereen om mij heen die ik lief heb.

Ik geloof dat alles wat je nu, op dit moment, in je leven verwerkt en anders mag en kan gaan doen, een doorbroken patroon is van soms generaties lang en daarmee een cadeau voor onze kinderen.

Buiten SoulCollage® geef ik workshops Mandala tekenen/inkleuren en lezen, geef ik klankmassage met verschillende klankschalen en andere klank instrumenten en klank’concerten’ en ben ik Reiki Master.

Op mijn website kun je meer en uitgebreide informatie vinden over alles wat ik nog meer doe of waar jij meer over zou willen weten.