Workshops

Introductie workshop SoulCollage® 1 dagdeel

De workshop is inclusief alle materialen, een goodybag om thuis nog kaarten te kunnen maken, koffie/thee en huisgemaakte versnapering. Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met dieetwensen. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier. In verband met Corona regels kunnen er momenteel niet meer dan 2 personen tegelijk in mijn praktijk de workshop volgen en mag je de door jou gebruikte tijdschriften ook mee naar huis nemen. Kosten van deze workshop zijn €45,-.

Thema workshop SoulCollage® 1 dagdeel

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op een bepaald thema. Welke innerlijke persoonlijkheden belemmeren of stimuleren je in jouw proces. We gaan zoeken naar je krachtdier middels een meditatie, gaan bezig met het vinden van jouw Raadgevers, gaan bezig met het maken van de Transformatie kaarten en vele andere thema’s.

De workshop is inclusief alle materialen, een goodybag om thuis nog kaarten te kunnen maken, koffie/thee en huisgemaakte versnapering. Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met dieetwensen. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier. In verband met Corona regels kunnen er momenteel niet meer dan 2 personen tegelijk in mijn praktijk de workshop volgen en mag je de door jou gebruikte tijdschriften ook mee naar huis nemen. Kosten van deze workshop zijn €45,-.

Workshop SoulCollage® Reading 1 dagdeel

Na het volgen van de geleide meditatie, ga je deze uitschrijven en daarvan zelf een (open) vraag formuleren, waar je graag een antwoord op zou willen krijgen van de (eigen) kaarten. Vervolgens gaan we de kaarten antwoord laten geven op je vraag, door de kaarten te ‘readen’ op de SoulCollage® wijze. Je kiest daarvoor ‘blind’ kaarten uit het (eigen) kaarten deck. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het kaartendeck die in de praktijk beschikbaar is, mocht je zelf nog geen eigen deck hebben of die daarvoor groot genoeg is. In verband met de Corona regels kunnen er momenteel niet meer dan 2 personen tegelijk de workshop in mijn praktijk volgen. De workshop is inclusief gebruikmaking van de in de praktijk aanwezige kaarten, koffie/thee en huisgemaakte versnapering. Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met dieetwensen. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier. Kosten van deze workshop zijn €25,-.

Workshop proceskaart combineren met procesolie

Tijdens deze workschop gaan we het maken van een SoulCollage® kaart combineren met het maken van jouw eigen persoonlijke procesolie. Deze workshop wordt gegeven door Hermien Roeloffzen en Esther Vosselman.  Esther is eigenaresse van het bedrijf Living Essential, zie de link op de website.
We beginnen de workshop met een meditatie, waarna je aan de slag gaat met het maken van een SoulCollage® kaart. De gemaakte kaart wordt vervolgens gelezen op de SoulCollage® wijze, met de “Ik Ben Degene Die…” vragen. Via kernwoorden uit je lezing, wordt jouw proces zichtbaar.
Elk procesolie heeft zijn eigen betekenis en sommigen daarvan hebben een connectie met de door jouw gekozen kernwoorden. In deze workshop kies je 6 matchende oliën, die worden aangevuld met een neutrale draagolie, voor jouw eigen persoonlijke procesolie.
De workshop is inclusief gebruikmaking van materialen, koffie/thee, lunch en huisgemaakte versnapering. Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met dieetwensen. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier. Kosten van deze workshop zijn €65,-.

Kijkend vanuit mijn centrum naar buiten
Sta ik in mijn kracht
Met mijn voeten op de aarde en mijn hoofd in het universum
Zie ik jou en mij, zo liefdevol, puur en zacht

Workshop Mandala maken, kleuren en lezen

Na het volgen van de geleide meditatie ga je je eigen Mandala tekenen en daarna inkleuren, zonder vooropgezet plan. Onder begeleiding ga je de door jou gemaakte Mandala ‘lezen’ en schrijf je alles op wat jij in jouw Mandala ziet, denk hierbij aan vormen en kleurgebruik. Daaruit ga je de essentie halen.

Alles wat jij tekent en je kleurgebruik, zegt iets over jou zonder dat je dat tijdens het werken aan de Mandela doorhebt. Je tekent en kleurt gewoon wat jij mooi vindt. Er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van een voorbeeld of voorgedrukte Mandela. Alles zit allemaal al in jouwzelf verborgen en komt eruit tijdens het tekenen en inkleuren. Je zult verrast worden door jezelf.

In verband met de Corona regels kunnen er momenteel niet meer dan 2 personen tegelijk de workshop in mijn praktijk volgen. Deze workshop is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en huisgemaakte versnapering. Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met dieetwensen. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier. Kosten van deze workshop zijn € 45,-.

Maatwerk workshop

Alle Workshops, alsmede een avond kaarten maken, kunnen in overleg ook op locatie (clubhuis of thuis) gegeven worden, bij deelname van minimaal 5 deelnemers. Deelname voor de gastvrouw/gastheer is dan gratis!

Workshop voor een specifieke groep, (zussen- vriendinnendag en ook een VIPWorkshop voor 1  persoon) al dan niet op locatie, is mogelijk. Mail mij voor mogelijkheden en prijzen.    

Bij locatie buiten de gemeente Apeldoorn, worden er wel reiskosten in rekening gebracht.

*Momenteel in verband met de Corona maatregelen is maatwerk niet mogelijk!

Mogelijkheid om kaarten (karton), folies, het SoulCollage® boek en tijdschriften te kopen c.q. te bestellen via het contactformulier.