Waarom combineren van procesolie met SoulCollage®

Elke procesolie werkt zowel op fysiek- als op emotioneel gebied. Bijvoorbeeld lavendel. Deze olie, die kalmeert en goed is voor de huid, is ook de olie van de communicatie.

Als je moeite hebt met praten, je stottert of je durft op je werk tijdens een vergadering niets te zeggen, dan kan lavendel je daarin bijstaan.

Procesolie kan jou dus ondersteunen bij al je bewuste- en onbewuste processen.

SoulCollage® geeft je inzicht in jouw bewuste- en onbewuste processen. Om je proces eerst zichtbaar te krijgen, maak je daarom als eerste een SoulCollage® kaart. Zie daarvoor ook: ‘Wat kan SoulCollage® voor je betekenen’.

Daarna ga je aan de slag met het vinden van de daarmee matchende oliën.

Met de door jouw gemaakte SoulCollage® kaart krijg jij nu niet alleen inzicht in jouw processen, maar zal jouw persoonlijke procesolie je daarbij tevens ondersteunen.

Als voorbeeld voor het vinden van je proces en de daarbij horende oliën, zie je hiernaast een foto van een gemaakte kaart.

De kaart heet: De Versneller.

Bij de lezing kwam daaruit het volgende proces: ‘Grenzen stellen’ Procesolie die daarbij kunnen passen zijn:

Procesoliën die daarbij kunnen passen zijn:

  • Tangerine (tangerijn)           betekenis: uitdagingen aangaan
  • Spearmint (groene munt)    betekenis: evenwicht en balans
  • Melaleuca (tea-tree)            betekenis: energetische grenzen
  • Clove (kruidnagel)               betekenis: grenzen

Aangevuld met een neutrale draagolie, kan je jouw persoonlijke olie op verschillende manieren gebruiken. Als parfum dragen voor dagelijkse ondersteuning, op je polsen doen voor het slapen gaan, maar ook in een diffuser doet de olie zijn werk voor je.