SoulCollage®

Het is een creatief en intuïtief proces, waarmee jij je via zelfgemaakte collages gaat verbinden met alles wat je in je hebt, en meer. 

Hiervoor heb je alleen maar een schaar, een kaart, lijmstift en tijdschriften nodig.

Zonder een vooropgezet plan, zoek je uit tientallen afbeeldingen plaatjes waar je je toe aangetrokken voelt, of die een enorme aantrekkingskracht op jou uitoefenen. Dit betekent dat, als er bij een plaatje iets resoneert in jou, deze afbeelding met iets in jou verbonden is! Je hoeft nog helemaal niet te weten waarom en hoe, dat komt vanzelf als je jouw SoulCollage®, of zielenkaart, gaat maken. 

Deze door jou gemaakte collage kaarten vormen jouw visuele dagboek. Zij omvatten al jouw persoonlijkheden, bijvoorbeeld: Het blije kind, de wijze, de ongeduldige, de harde werker, de criticus, de perfectionist, teveel om op te noemen. Er bestaan geen ‘mooie‘ of ‘lelijke’ kaarten, betekenisvolle kaarten zijn belangrijker dan mooie kaarten.

Elke kaart is 1 proces en heeft zijn eigen energie: 1 hoofdbewoner, die de essentie van de kaart uitdrukt. Een gemaakte kaart wordt gelezen op de manier van SoulCollage®.

Door de vraag ‘Ik Ben Degene Die’….stap je in de kaart en vertel jij jezelf hoe de Kaart het je uitlegt, wat hij jou komt brengen, wat hij wil dat jij gaat doen, hij vertelt jou of er (dis)balans is en hoe hij heet en dat schrijf je allemaal zelf op, of iemand schrijft het voor je op als jij jouw lezing doet.

Je hebt alle wijsheid, alle antwoorden op je vragen al in je! Vertrouw op je eigen proces, je hebt zelf de keuze om zo diep te gaan als je zelf wilt en maak plezier!

  • SoulCollage® kaarten zijn alleen voor persoonlijk gebruik
  • SoulCollage® is geen voorstander van kopiëren of inbreuk maken op werk van anderen op welke manier dan ook (copyrights)
  • De naam SoulCollage® mag alleen gebruikt worden door getrainde facilitators (trademark)